Farvel til Marianne Bollhorn

Mandag d. 16. december 2013

Det er desværre sådan at vi er nødt til at tage afsked med vores kære madmor, Marianne. Hun har af personlige og familiemæssige årsager valgt at stoppe pr. 31/12-13. Bestyrelsen og ledelsen har været bekendt med det i lidt tid og vi arbejder på højtryk for at finde en afløser. Marianne har lovet at videregive alle hendes madplaner og opskrifter til den, som overtager for hende. Marianne har sendt mig følgende til jer:

Kære alle børn og voksne Jeg siger hermed tak for nogle gode år i Regnbuen. Det har været en stor fornøjelse for mig at tilberede "det daglige lette måltid" for børnene. Og det har været dejligt og bekræftende for mig at få så mange positive reaktioner på min mad. Jeg ønsker Regnbuen og Høve Friskole alt godt fremover.

Mange hilsener Marianne

Vi ønsker også Marianne alt godt fremover. Vi holder officiel afsked til Regnbuens samling på mandag d. 16. december kl. 12.35.