Et brag af en forårskoncert

Torsdag d. 10. april 2014

Sikken et brag af en forårskoncert vi fik holdt i går aftes. Tre skønne drenge fra Yngstegruppen åbnede ballet (efter den obligatoriske fællessang) med Kim Larsens 'Joanna', og så var der ikke et øje tørt. Fantastisk at se at tre drenge i den alder tør stille sig op foran medelever, kammerater og familie og gi den max gas. Vildt sejt. Og så gik det ellers løs med resten af Yngstegruppen og Mellemgruppen. Vi blev præsenteret for Counting Stars, Proude Mary, Tine Pingvin og så ellers Rasmus Seebach, Rasmus Seebach og ... Rasmus Seebach. Den fyr er sørme populær blandt vores elever!

*Da alle elever fra Yngstegruppe og Mellemgruppe havde performet, kastede alle sig over det fantastiske kagebord, som vores forældre tranditionen tro havde stillet til rådighed. Og der var også rigeligt med kage helt i følge traditionen.

Efter kaffepausen fortalte Kenn Bendtsen kort om musikskolen og opfordrede alle interesserede til at tage kontakt (Se i øvrigt MUSIKSKOLE). Og så var der solo optræden. Store og små elever, hjemmegjorte sange og kyllingedans for alle. Fantastisk dejlig underholdning.

*Det har igen været en vildt god forårskoncert, som også var tiltrængt idet vi jo, på beklagelig vis, måtte aflyse sidste år på grund af en konflikt. Det er rigtig godt at se, hvordan Høve Friskoles elever tør stå over for et publikum og optræde som om at de aldrig har gjort andet. Super flot. Og så må vi jo ikke glemme at der er nogle som har hjulpet til med undervisning og inspiration. Stor tak til vores musiklærere Gunvor og Louie.

Du kan se flere billeder fra koncerten i vores GALLERI.