Glædelig jul og godt nytår

Torsdag d. 19. december 2013

*Sikken en hyggelig december måned vi har haft på Høve Friskole. Der er rigtig blevet julet med pyntede klasser, dekorationer, julefest, nisserier og meget meget mere. Og så har der osgå været nisse-drama, idet Regnbuens nisse Naja blev kidnappet. Heldigvis endte den historie både lykkeligt og morsomt.

I dag har vi så afsluttet alle julerierne helt efter traditionerne med Julesange til morgensamling, oprydning og nedpilning af julestads og turen til Asnæs kirke. Mellemgruppen har sørget for at sætte prikken over i'et med kor og jule-bas-toner af Gustav, så alle kunne synge med på Pagten, On the Road to Jul, advents sangen og andre klassikere.

Det har været en fantastisk december måned for os alle, og vi vil gerne ønske en glædelig jul og et godt nytår til jer alle sammen.

Vi glæder os til at se alle vores skønne elever igen i det nye år.

Vil du gerne høre Mellemgruppen og resten af Høve Friskole synge 'Pagten' så klik her.

Vil du gerne høre Mellemgruppen og resten af Høve Friskole synge 'On the road to Jul' så klik her.