Første skoledag

Mandag d. 29. juli 2013

Glæder du dig til at komme i skole igen? Bare rolig - nu varer det ikke så længe inden vi lukker dørerne op igen og tager hul på et nyt og spændende skoleår. Og som I ved, bliver det noget anderledes end tidligere. Vi starter nu op for alvor med den nye skole-struktur, hvor eleverne er inddelt i tre grupper - Yngstegruppe, Mellemgruppe og Ældstegruppe. Og så har vi jo fået en ny skoleleder. Stinna starter officielt d. 1. august, hvor bestyrelsen byder Stinna velkommen med morgenmad og afstemning/ overdragelse af arbejdsopgaver. Selv om livet på skolen så småt kommer i gang allerede d. 1. august, så kan alle elever nyde det sidste af sommerferien lidt endnu. Første skoledag er søndag d. 11. august. Og ja - du læste rigtigt - vi starter en søndag. Det gør vi, fordi det giver bedre mulighed for, at rigtig mange forældre kan være med til at skyde det nye skoleår i gang. Det har vi gjort før, og det bliver en rigtig hyggelig dag med gensynsglæde, information og fællesskab. Husk madkurven!

Første skoledag søndag d. 11. August klokken 10 - 13:

Flagalle skolestart 2012/2013
  • *Alle mødes til fællessang ved flagstangen
  • Velkomst i hallen ved bestyrelsesformand Jonas
  • Hvem har haft fødselsdag i ferien?
  • Fællessang
  • Fortælling ved Stinna
  • Blomster til 0. klasse
  • Information til Yngstegruppe, Mellemgruppe og Ældstegruppe
  • Raketten
  • Flagallé
  • Alle elever går i grupperne - cirka en time
  • Bestyrelse og Stinna har ordet med forældrene i hallen
  • Medbragt mad nydes på plænen. Hvis det regner spiser vi i grupperummene
  • Brevduer sendes afsted (ca. 12:45)
  • Afslutning ved Stinna

Vi glæder os alle sammen til at komme i gang, og til at se alle vores skønne elever og forældre igen - nye som gamle. Og igen - husk madkurven - vi nyder den medbragte mad på plænen.