Høve Friskole får gæster fra Lithauen

Lørdag d. 10. august 2013

Høve Friskoles 7. klasse har igennem et stykke tid mailet og skypet sammen med en flok elever fra Gausantiskiai skolen fra Veliuona i Lithauen.

Samarbejdet er kommet i stand gennem Lions Club i Odsherred. Lions har gennem de sidste 10 år støttet skolen, dels økonomisk og dels med inspiration og gensidige besøg.

Gausantiskiai skolen er en skole med ca. 100 elever fra 0. – 7. klasse.

10 af de ældste elever er i øjeblikket på besøg hos Lions i Odsherred sammen med deres lærere.

På tirsdag den 13. august besøger de Høve Friskole.

Skolens Ældstegruppe er værter for gæsterne fra Lithauen. Der er forberedt oplæg om at være ung i Odsherred, om at gå på en friskole og om, hvad en friskole er. Inden gæsterne drager videre til Grevinge Centralskole, slutter vi af med en fælles frokost.

Mødet skulle gerne skabe yderligere positive relationer mellem de unge mennesker.

Kendskab giver venskab.

Du kan læse mere på Gausantiskiai skolens hjemmeside her: http://www.gausantiskiai.jurbarkas.lm.lt/naujas/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=36