Sommerfest og sommerferie

Mandag d. 30. juni 2014

Så er alle vores elever gået på sommerferie. Det er traditionen tro blevet markeret med en helt igennem fantastisk sommerfest, som blev holdt torsdag aften. Festen blev indledt med en velkomst og præsentation af menuen af tidligere bestyrelsesformand Jonas, som denne gang var iklædt rollen som Grill assistent. Så blev der spist og hygget, og eleverne fik prøvet de forskellige aktiviteter, som 7. klasse havde stablet på benene for at tjene penge til deres kommende lejrskole tur.

9. klasse havde også, helt i Høve Friskoles ånd, udfordret deres forældre til fodboldkamp med et noget vandet 60'er tema, og det gik uden de store skader ret godt. Vi tør dog ikke komme med noget bud på resultatet af kampen. Det er bedre at lade billederne af kampen tale for sig selv. Disse kan findes i vores galleri.

*

Sommerfesten sluttede i hallen, hvor der blev uddelt masser af gaver og sagt endnu et farvel til de lærere og kolleger, som har valgt at prøve kræfter andet steds. Tusind tak til alle som har været med til at drive Høve Friskole i skoleåret 2013-2014.

Nu kunne man jo tro, at skolen så var tom og lukket, men det er den ikke. Trods ferietid er der liv, både på kontoret, i lærerværelset og selvfølgelig i vores SFO. Der er stadig mange ting der skal på plads inden vi starter igen til august, og vores SFO, som i disse dage er på koloni på Holbæk Naturskole, fortsætter et par uger endnu.

Rigtig god sommerferie.