Velkommen til Miniskoleeleverne

Torsdag d. 1. maj 2014

*I dag har vi budt velkommen til vores nye Miniskoleelever. Den første miniskoledag startede i Regnbuen, hvor de nye elever og deres forældre blev budt velkommen af Anni og Katrine. Elevere, forældre, Anni og Katrine gik herefter i samlet flok til morgensamling, hvor de, efter vores obligatoriske morgensang, blev budt velkommen igen - denne gang af Gunvor og resten af Høve Friskole. Morgensamlingen bød i øvrigt på et lille oplæg om 1. maj. Efter morgensamling fik de nye elever og deres forældre Anni's nybagte boller og kakao/kaffe. Så bød dagen ellers på rundvisning på hele skolen og vores legepladser, og masser af leg. Dagen sluttede af med besøg af 1. klasse, der var med til en lille bogstavleg, og rutsjetur i skoven. Nogle af eleverne var også med i Regnbuen efter endt Miniskoletid.

Det har været en fantastisk dejlig dag sammen med de nye Miniskoleelever, og vi glæder os vildt meget til at de kommer igen i morgen.

Der er flere billeder fra Miniskoledagen i vores galleri.