Rubens flammerør

Tirsdag d. 2. september 2014

Ældstegruppen har i det skjulte gået og leget med ild, og i dag kunne eleverne vise Rubens flammerør frem for resten af skolen. Rubens flammerør er et resonansrør , der ved hjælp af en frekvensgenerator, en højtaler og brændende gas viser lydens bølger. Hvis man i stedet for frekvensgeneratoren tilslutter et musikanlæg, så vil flammerne danse i takt til musikken. Og det er præcis hvad ældstegruppen har haft gang i.

Ældstegruppen havde været delt op i en pige og en drengegruppe, som havde lavet hver deres rør. De havde en lille konkurrence, om hvem der lavede det bedste rør, og pigerne vandt den ærefulde titel. Tillykke med det. Du kan se lidt flere billeder i vores galleri, og tag endelig et kig på videoerne herunder - det er ganske fantastisk:

Video 1

Video 2

Vi er ret stolte over at have så dygtige elever og lærere.