En fantastisk julefest

Torsdag d. 4. december 2014

Sikken en fantastisk julefest vi har holdt på Høve Friskole her i aften.

Hele ugen har elever, lærere, pædagoger og forældre gjort en kæmpe stykke arbjde med at forberede festen. Der er blevet lavet utallige kreationer, bagt, øvet, pyntet op og øvet igen, og her til aften kunne man se hvordan den fantastiske indsats har båret frugt.

Julefesten blev afholdt helt i Høve Friskoles ånd og tradition med sang og musik, lotteri, auktion, gætterier og luciaoptog. Og der var selvfølgelig også tændt op i grillen, så de sultne kunne få sig en ristet med det hele. Overskudet fra julefesten går som sædvanlig til studieturen som 8/9 klasse tager på i 2015. Tusind tak til alle der har gjort en indsats for vores julefest i år - og en helt speciel tak til alle de sponsorer som har bidraget til vores amerikanske lotteri, og derved støttet de ældste elevers studietur. Listen over sponsorer kan ses her.

Der er flere billeder at se i vores galleri.