Høve Friskole er i vanskeligheder

Onsdag d. 11. februar 2015

Som I måske har læst i Nordvestnyt, er Høve Friskole i økonomiske vanskeligheder. Vi har i en længere periode arbejdet på at finde en fornuftig løsning, og det har vist sig at være meget vanskeligt. Derfor beder vi nu alle, der har mulighed og lyst til at hjælpe skolen, om hjælp.

Høve Friskole er en fantastisk lille perle af en skole, som vi meget nødig vil undvære i lokalsamfundet og som alternativ til de andre skoler i området. Der er plads til at eleverne kan være sig selv, og der er plads til at blive hørt og set. Skolen er velfungerende, har glade og dygtige elever, og et utrolig tæt sammenhold - både elever og forældrene imellem.

Skolen har været igennem en længere omstillingsproces for at øge kvaliteten af undervisningen og for at møde et svingende elevtal. Og denne omstillingsproces har båret frugt, således, at vi nu oplever en stor tilfredshed og en stigende interesse. Dette kan blandt andet ses på en øget tilgang i elever siden skolestart 2014.

Som I har kunnet læse i artiklerne i Nordvestnyt, mangler vi her og nu 1.5 million kroner for at kunne fortsætte med at drive vores fantastiske friskole. Forældregruppen er tæt på at kunne stille med omkring kr. 500.000,-, og Høve Bylaug er i øjeblikket i gang med en indsamling blandt medlemmer og beboere. Men vi har også brug for din hjælp, hvis vi skal nå målet og samle de mange penge ind, inden vi må være nød til at dreje nøglen om.

Hvis du vil være med til at bevare Høve Friskole, enten i form af et lån eller en donation, er du meget velkommen til at kontakte os via Jonas Færing, telefon 28 91 16 56

Referat fra sidste orienteringsmøde kan læses her.

Artiklen i Nordvestnyt kan læses her.