Fantastisk Cirkusforestilling

Tirsdag d. 7. maj 2013

***Så har elever og lærere overgået sig selv igen. I aften var vi vidne til en helt fantastisk cirkusforestilling med alt hvad der dér til hører. Publikum blev budt velkommen med liv og glade børn, duft af popkorn, og unikke nummererede håndlavede billetter. Forestillingen begyndte traditionen tro med cirkus-sang og nervøse blikke fra både artister og forældre. Men de nervøse blikke blev hurtigt gjort til skamme da tæppet blev trukket til side af cirkus-hjælperene, som afslørede en særdeles velklædt og selvsikker mønt-tryllende kunstner. Og sådan blev det ved. Med perfekt kontrol og timing blev vi vidne til utallige undeholdende indslag.

***Der var løver, akrobater, mere tryl, klovner, plask med vand, trylleri med tørklæder, tandstikkere, ekko i loftet, søløver, pingviner, jonglører som kunne det ene og det andet, og endda på krykker. Der var elefanter, zombies, mere akribatik, pilekaster, linedansere, og minsandten om der ikke også var en kanonkonge! Med krudt og ild og kanon og det hele. Og vi må ikke glemme alle cirkus-hjælperne - både i manegen og bag tæppet - som på helt professionel vis sørgede for at slæbe ud og ind, holde styr på tæppet, tørre vand op og holde orden i sagerne.

Der er ingen tvivl om at alle involverede har arbejdet rigtig hårdt i ugen op til forestillingen. Tusind tak for indsatsen, og tusind tak for en fantastisk aften.

Der er flere billeder i vores galleri. Klik ind og se dem - det er en sand fornøjelse.