Cirkusuge og cirkusforestilling

Selvom der har været lockout, og vi er noget bagud, så kaster vi os ud i at gennemføre vores cirkusuge, som vi alle har glædet os til. Vi har cirkusdage med 0. - 4. klasse. på onsdag, torsdag og fredag i denne uge samt mandag, tirsdag og onsdag i den kommende uge.

Vi samles hver dag efter morgensamlingen, hvorefter vi arbejder i de enkelte grupper. Der holdes spisepause og afslutning af dagen i klasserne. Børnene har fri kl. 12.30 hver dag.

Forældre, søskende og bedsteforældre til elever i 0. - 4. klasse kan overvære den fantastiske cirkusforestilling tirsdag d. 7.5. kl. 18:30-19:30. Dørene åbnes klokken 18:00.

Husk småpenge, da der kan købes guf!! Overskudet går til indkøb af nye cirkusting.

Hvis der er nogen som ikke kan komme til forestillingen om aftenen, er der generalprøve Tirsdag formiddag klokken 10.

Hvis I hjemme skulle ligge inde med tøj eller rekvisitter til cirkusbrug, så vil vi meget gerne låne.