Succesfuld sangaften

Mandag d. 13. maj 2013

*Forældre, bedsteforældre, elever og Høve borgere fyldte godt op i hallen her til aften. Vores konstituerede skoleleder Neel Salling bød velkommen, og så stemte alle i til tonerne af Livstræet. Herefter kunne alle byde ind med sang ønsker, og dem var der ikke så lidt af. Der blev sunget rigtig mange gode danske sange fra højskolesangbogen, akkompagneret af Vibeke på klaver og Jens på trommer.

*Et af aftenens højdepunkter var afsløringen af Høve Friskoles Sang. Sangen, som er skrevet af Vibeke Aggerboe, er en samba, der smukt og enkelt handler om Høve, skolen, fællesskab og sammenhold. Melodien går rent ind. Sangen er allerede blevet præsenteret til morgensang, og vi kommer helt sikkert til at høre meget mere til den på Høve Friskole fremover. Tusind tak til Vibeke.

Så kunne vi også løfte sløret for Høve Friskoles forældreband - 'Frisk-Ole Band'. Bandet består af Anne Marie Bugge (sang), Mia Safehaven (sang), Vibeke Aggerboe (sang og klaver), Ole Steenen (guitar), Ole Jørgensen (bas), Henrik Sørensen (guitar) og Jens Petersen (trommer). Bandet fyrede tre numre af for fuld udblæsning så vinduerne klirrede og publikum swingede med. Begejstringen var så stor at der måtte spilles ekstra nummer.

*Forældrebandet er spontant opstået i forbindelse med forårskoncerten som desværre måtte aflyses. Tanken er at bandet skal være åbent for alle forældre der kan og har lyst til at spille og synge. Det skriver vi mere om på et andet tidspunkt.

Det har været en rigtig god og hyggelig aften i fællesskabets ånd. Det var godt at se at så mange mødte op. Det er vigtigt for både Høve Friskole og Høve by at vi sammen kan skabe liv omkring Esterhøj.

Tusind tak til alle medvirkende.