Åbent Hus, introduktions- og indskrivningsaften

Fredag d. 21. juni 2013

5. klasse

*Sikken en skøn aften vi havde på skolen i går. Der var en fantastisk stemning, og aftenen var fyldt med gode indslag fra eleverne. Vi lagde traditioen tro ud med en fællessang straks efterfulgt af vores nye friskolesang, som Vibeke har lavet. Alle elever og lærere sang så taget løftede sig. Det er rigtig godt at se og høre hvordan alle giver den fuld gas når vi synger den sang.

*Efter sangen blev der fortalt om vores nye skolestruktur og de spændende elementer der indføres fra næste skole år. For at vi kunne være helt sikre på at alle havde hørt godt efter, var der arrangeret en Cooperative Learning sceance ude på plænen, hvor alle de voksne blev prøvet i deres viden om den nye struktur. Samtidig med dette var der fuld knald på alle børn omkring Regnbuen, hvor Katrine og Marianne diskede op med lækre sunde klatkager og forskellige aktiviteter.

*5. klasse spillede Medina og Rasmus Seebach, Yngstegruppen viste krible krable ting og lavede tang-kunst, 7.-8. klasse viste engelske reklamevideoer, og 5. klasse viste korte film som de selv har lavet. Det var en sand fornøjelse at se hvad eleverne kan, gør og vil - alt sammen i fin tråd med vores nye gruppe-temaer - Natur, Performance og Medborgerskab. Og det var tydeligt at de også selv nød at vise deres formåen.

Tusind tak til alle som var med til at levere endnu en fantastisk aften på Høve Friskole.

Der er som sædvanlig flere billeder i vores galleri.