Landsbymakeover - Høve løb med førstepladsen

Fredag d. 7. juni 2013

Som I måske har hørt eller læst i nyhederne, så var det Høve by der løb med førstepladsen i landsbymakover konkurrencen. Strædet er blevet ryddet for træer og kradt og byen er shinet op. Arbejdet blev afsluttet med en skøn grill fest som blev holdt i skolens hal Lørdag d. 1. juni, hvor Høve borgere og familier fra skolen spiste som grever og hyggede sig til langt ud på natten. Michael Andersen fra Høve Bylaug skriver:

*Høve løb med 1.ste prisen (kr. 50.000-) for den bedste byforskønnelse i Odsherred.

Projektet var at genetablere den maleriske smukke udsigt ud gennem Høve Stræde, og afholde den bedste byfest.

Mere end 100 glade og feststemte Høveboere og friskoleforældre, plus 20 glade børn deltog i festen. Skolens store hal dannede rammen om en fantastisk aften.

Virkelig mange har med mange timers arbejde, og stor iver, tilsidesat egne behov og bidraget til fællesskabets muligheder.

Skolen gav lov til fældning af flere træer end først tiltænkt, da der var fare for at den store skovningsmaskine ville styrte ned ad skrænten. To af børnenes huler røg derved med i denne " byfornyelse". Jo, alle har i sandhed givet et bidrag til dette kæmpeprojekt.

Belønningen vil vi bruge på nogle pæne byporte, (f.eks. Velkommen til Høve - centrum i Geopark Odsherred), en bænk på den ny højderyg, og flere nye trin på trappen til Esterhøj.

Høve Bylaug

Michael Andersen.

Høve Friskole ønsker Høve By et stort tillykke med prisen.