Lockouten er slut

Så fik lockouten endelig sin ende. Fra mandag d. 29. april genoptager vi undervisningen efter årskalenderen så godt vi kan. Der er selvfølgelig en del planlagte aktiviteter som bliver flyttet, så hold godt øje med klassemails, og læs seneste nyhedsbrev.

Det bliver rigtig godt at komme i gang igen, og mon ikke der er en del elever som bliver glade for at se hinanden igen? Og husk at vi tog et nyt skema i brug 1. april.

Skolepenge

Bestyrelsen er blevet kontaktet af flere forældre vedrørende tilbagebetaling af skolepenge. Vi tager det op på næste bestyrelsesmøde, hvor vi vil se på hvor meget besparelse vi har haft, og så vil vi regne ud hvor meget der kan betales tilbage til de der ønsker det.

Skriftelige prøver

9. klasses skriftlige prøver er blevet rykket til at starte d. 13. maj. Mere info følger på klarsamling.