Stor Makeoverfest i Høve

Fredag d. 17. maj 2013

Høve By er udvalgt til landsbymakeover, der er til dels det tætte sammenhold i byen, og dette sammenhold er nu forstærket som en nødvendighed for at få løst opgaven med rydning af Høve Stræde og afholdelse af en fest d. 1. Juni. Temaet er “ ALTID UDSIGT TIL EN GOD FEST “.

Høve Friskole og forældre, samt støtter inviteres hermed til festen Lørdag d. 1. Juni kl. 17.30. Der bliver stort tag selv buffet med forretter, grillretter + lidt mere. Der kommer kaffebord og kage. Tag endelig børnene med- de er gratis under 12 år, ellers er menuprisen kr. 100,- -og du kan spise det du vil. Der kommer nærmere info om menuen.

Bindende tilmelding senest 24-5 til Karsten Pejsemand.

Inden festen er der aktiviteter for børnene, og der tilbydes ansigtsmaling, om aftenen kommer der trolde og troldehistorier.

Der spilles op til dans ca. kl. 21, og der vil komme forskellig underholdning.

SLUT OP OM HØVE OG TILMELD DIG - det bliver et brag af en fest. Mere på Facebook Høve Bylaug eller www.hoeve-bylaug.dk

Ønsker nogen at være hjælper ved festen eller rydningen så kontakt Michael Andersen ( bedstefar ) 21233934

På Høves vegne Karsten Oldermand Høve Bylaug