Nyt fra Regnbuen

Nu hvor lockouten er slut, glæder vi os til at få rigtigt gang i Regnuen igen. Vi sætte fuld damp på, og ugerne frem til sommerferien vil se således ud:

Hver dag efter skole: Spisning ude - på terrassen eller ved bålet.

Tirsdag: Forskellige styrede lege

Onsdag: Bålaktiviteter med bl.a. madlavning, snitning, fællessang og god bålskik.

Torsdag: Styrede kreative aktiviteter.

Det er vigtigt for os at udmelde at aktiviteterne er frivillige for børnene at deltage i. Vores overvejelser herom er, at det skal være sjovt at være med, hvilket det ikke altid bliver, hvis man er tvunget. Derudover mener vi at der er rigtig meget læring for børn i den frie leg, så vores opgave består i lige så høj grad i, at få børnene med i lege, som at starte aktiviteter for dem. Både fri leg og voksenstyret leg kan være indgangsvinkel til at styrke børnenes sociale kompetencer.

Spilledag: Nu hvor sommeren står for døren, er der traditionen tro ikke længere elektronisk spilledag om fredagen. Nintendo, mobiltelefonter og andet elektronik må blive i tasken eller hjemme.

Se mere i vores seneste nyhedsbrev.